Quake Champions по стъпките на Fortnite с Battle Pass опция

Декемврийският ъпдейт за играта идва с нова система печелене на козметични предмети
Bethesda и id Software обявиха няколко промени в аркадния шутър Quake Champions. Те касаят начина по който играчите прогресират. Сега наличната система, при определени постижения дава на играчите на случаен принцип различни козметични предмети и скинове за шампионите. Разработчиците обаче явно търсят начини да увеличат печалбите си.

От 20-ти декември, когато се очаква новият ъпдейт, играчите вече няма да бъдат награждавани с пакети, от които "изскачат" случайни награди. Вместо това те ще получават конкретни скинове за шампионите и оръжията, иконки (за профилите си) и т.н.

За 10 долара отгоре играчите ще могат да се сдобият и с т.нар. Battle Pass, при който те ще бъдат награждавани с повече предмети и скинове и ще получават достъп до допълнително ексклузивно съдржание.

Както и досега Quake Champions ще бъде достъпен безплатно, като в този случай играта дава достъп до един от персонажите. За да "отключат" други такива те трябва да платят еднократна сума или да си купят т.нар. Champion Pack, който дава достъп до всички шампиони.

Новият ъпдейт ще добави и Capture the flag режим, който доста време липсва в Quake.


още по темата

Google обяви какво най-много са търсили българите през 2018 г.

Най-много сме се интересували от Световното първенство по футбол
13.12.2018 / 02:19

Джон Ромеро готви подарък за феновете на Doom

Задава се нов епизод за култовата игра от един от оригиналните ѝ създатели
10.12.2018 / 06:23

Сериозни промени в новия ъпдейт на Quake Champions

Всички причиняващи щети умения на шампионите са с редуциран потенциал
19.11.2018 / 04:00

Дали Quake Champions ще възроди жанра на аркадните екшъни?

Quake отново е тук! За по-старото поколение геймъри това заглавие носи спомени от една (уж) отминала епоха. Много от по-младите играчи пък може изобщо да не са чували за жанра на аркадните екшъни. Причината затова е, че техният върхов момент бе някъде в началото на настоящото хилядолетие
08.09.2017 / 12:00
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.