Сериозни промени в новия ъпдейт на Quake Champions

Всички причиняващи щети умения на шампионите са с редуциран потенциал
Най-пресният ъпдейт за олд-скул екшън играта Quake Champions идва с множество промени по баланса на уменията на шампионите и на оръжията. Те включват намаляване на щетите, причинявани от специалните умения, както и сериозни промени по максималното количество броня, което може да натрува всеки играч.

При по тежките шампиони (като Scalebearer и Sorlag) максималното количество броня (Max AP) е намалено от 150 на 125. Също така е намален т.нар. Overmax AP (Т.е. бронята, което играчите могат да натрупват над споменатия максимум. Това количество постепенно спада до споменатия Max AP) от 225 на 200. При леките шампиони (като Nyx и Anarki) пък двата показателя са нараснали – от 50 на 75 и от 125 на 150.

Ноемврийският ъпдейт също така обогатява играта и с пореден нов шампион – Eisen. Неговото основно умение му позволява да разполага по арените автоматизирани "кули", които стрелят по враговете.


За да отпразнуват нововъведението, и за дадат на всички възможност да изпробват новия персонаж, разработчиците са стартирали отборно събитие, което ще продължи до 28 ноември. В рамите му играчите се разделят на две фракции – Team Eisen и Team Clutch. Редно е да се отбележи, че в рамките на отборния екшън дори играчите, ползващи безплатния вариант на Quake Champions ще имат достъп до пълния набор от шампиони.
още по темата

Quake Champions по стъпките на Fortnite с Battle Pass опция

Декемврийският ъпдейт за играта идва с нова система печелене на козметични предмети
06.12.2018 / 04:04

Дали Quake Champions ще възроди жанра на аркадните екшъни?

Quake отново е тук! За по-старото поколение геймъри това заглавие носи спомени от една (уж) отминала епоха. Много от по-младите играчи пък може изобщо да не са чували за жанра на аркадните екшъни. Причината затова е, че техният върхов момент бе някъде в началото на настоящото хилядолетие
08.09.2017 / 12:00
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.