No Man's Sky ще получи специален ъпдейт за Halloween

Детайлите са оскъдни, но се предполага, че новото съдържание ще се концентрира върху по-мрачните аспекти на играта
Малко игри в последно време са се радвали на такова силно завръщане като No Man's Sky. След дебюта си през 2016-а, играта беше силно критикувана за... почти всичко - липсата на обещания мултиплейър и като цяло - липсата на каквото и да е за правене в огромната процедурно генерирана вселена.

Едва след големия пач Next повечето геймъри останаха удовлетворени - но Hello Games не бяха пускали ново DLC практически от години. Това ще се промени още следващата седмица, когато играта ще получи специалния пакет The Abyss. Засега детайлите са оскъдни, но се предполага, че новото съдържание ще се концентрира върху по-мрачните аспекти на играта.

No Man's Sky ще получи специален ъпдейт за Halloween

Разбира се, празникът на Вси светии (Halloween) наближава и един подобен ъпдейт е напълно логичен. Предстои да видим какво са подготвили Hello Games за празника, а междувременно The Abyss е напълно безплатен, така че - ако имате No Man's Sky, няма да ви се налага да олеквате с още пари, за да се потопите в мистериозната и леко мрачна атмосфера на новия ъпдейт.

още по темата

Известни са номинациите за The Game Awards

Нашият фаворит е Red Dead Redemption 2
14.11.2018 / 11:09

No Man's Sky най-сетне ще се сдобие с обещания мултиплейър режим

Трейлър на предстоящото обновление NEXT показва дългоочакваната опция да изследвате Вселената с приятели
18.07.2018 / 02:14
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.