В днешно време почти всяко AAA заглавие има допълнително съдържание за изтегляне (DLC) и това не е изключение за Shadow of the Tomb Raider. За тези от вас, които са си взели сезонния пакет, Square Enix обяви, че пуска първия от седем допълнителни куеста. The Forge ще се появи на 13-и октомври за Xbox One, Playstation 4 и PC. Както и преди беше обявено, този експанжън ще добави кооперативна игра в Shadow of the Tomb Raider.

За съжаление няма много детайли за този режим все още, което е жалко, имайки предвид уникалната за поредицата функционалност, която той ще добави. Естествено, историята на The Forge се върти около поредната нова гробница, която трябва да бъде изтърбушена. Square Enix обещават загадките и геймплеят да са на високо ниво.

Ако сте фенове на поредицата за Лара, вероятно има смисъл да си вземете сезонния пакет (season pass), още повече след като не е известно колко ще струват експанжъните поотделно. Ако пък още нямате играта, съществува и специално "Croft" издание, което включва предстоящите DLC-та. Можете да погледнете и нашето ревю, преди да похарчите морно изкараните си космически кредити.