Anthem няма да има романтични отношения между героите

Диалоговите опции за романс между различни персонажи, с които BioWare са известни, няма да присъстват в Anthem
Първото голямо оригинално заглавие в портфолиото на BioWare от години насам - Anthem, няма да предлага на играчите възможност за интимни отношения с други герои или NPC персонажи. Играта все пак ще има система с взаимоотношения, но те няма да позволяват сексуални връзки, подобни на тези в Mass Effect или Dragon Age поредиците.

Информацията идва директно от продуцента на Anthem Майк Гембъл, който споделя в интервю пред Game Informer: "Няма опция за романс. Има приятелства, някои от нещата, които използвахме в Mass Effect и по-точно Citadel DLC - например моментите, в които седите с Гарус, стреляте заедно по разни неща, искахме да наблегнем на това. Оставяме романтичните връзки настрана от Anthem".

В новото заглавие на BioWare играчите ще поемат ролята на Freelancer-и, наемници, използващи механизирани костюми, за да унищожават странни мутирали създания и други заплахи около базата Форт Тарзис. Всичко това ще може да бъде изпълнявано в мултиплейър режим с до четирима души, но според официална информация от BioWare много аспекти от историята на играта ще са уникални за основния играч - като вече споменатите отношения с NPC персонажите.

Anthem ще излезе през февруари 2019-а, а дотогава можете да се насладите на 20-минутното геймплей видео от E3 2018.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.