E3 2018: Fallout 76 ще бъде онлайн сървайвъл

Още новини от Bethesda и Е3 2018 - поредната инсталация на Fallout - със странното кодово название 76, се появи в пълен блясък с трейлър и дата на дебют. Играта няма да бъде традиционен адвенчър с елементи на RPG, каквито са повечето ААА игри на компанията. Тук става въпрос за онлайн мултиплейър заглавие, описвано като лек сървайвъл.

Fallout 76 ще се играе на сървъри, като всеки от тях ще може да хоства няколко дузини играчи. Видеото, демонстрирано от Bethesda, показва четирима приятели, които играят заедно. Всички куестове могат да бъдат направени и соло, но играта в екип е препоръчителна. Строенето играе важна роля в 76 - играчите не само могат да строят домове и укрития, но да го правят заедно и да ги ползват заедно в последствие.

Няколко дузини играчи на всяка карта дават възможност за съперничество и формиране на съюзи. По картите има разпръснати и силози с ядрени ракети, които могат да бъдат превзети и използвани за унищожаването на част от картата - от гнезда на чудовища до лагера на противников отбор.

Fallout 76 излиза на 14-и ноември 2018.

 

още по темата

The Elder Scrolls: Legends няма да се появи за PS4?

Политиката на Sony за забрана на междуплатформения гейминг може да лиши собствениците на PS4 от новото заглавие
13.08.2018 / 02:09
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.