Българска игра предизвиква играчите да колонизират Марс

Новата стратегическа игра на българското студио Haemimont Games експлоатира горещия от внимания в момента Марс. Surviving Mars предизвиква играчите да планират, построят и управляват първата колония на Червената планета.

Играта, която се издава от Paradox Interactive, вече е достъпна на Xbox One, PlayStation, както и за компютри, работещи под операционните системи Linux, MacOS и Windows. Всъщност при пускането си на пазра миналата седмица заглавието за кратко се озова на пърро място по продажби в Steam. Към момента на списването на този материал Surviving Mars е на 12-та позиция.

Haemimont Games е българско студио за игри, което е познато на геймърите от цял свят със серията Tropico, играта Victor Vran, първата българска комерсиално успешна игра Tzar и т.н.

В най-прясното тяхно заглавие играчите са изправени пред задачата да създадат устойчива инфраструктура на Марс, въпреки ограничените ресурси и екстремни условия. Те трябва да я развият в културно и технологично отношение за да може колонията да се развива самостоятелно без помощ от Земята.

Допълнителна информация - www.survivingmars.com и http://store.steampowered.com/app/464920/Surviving_Mars/

още по темата

SEGA мести своя QA екип от Лондон в София

Компанията вече разполага с развойно зено у нас
12.10.2018 / 01:15
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.