SquareEnix обяви Final Fantasy XV: Royal Edition

За много фенове-ветерани на поредицата Final Fantasy XV беше значително разочарование. Заглавието достигна до геймърите след повече от 10 години родилни мъки и смяна на ключови фигури в екипа. Крайният продукт трябваше да бъде първият опит на Square да направят FF игра в отворен свят - с динамични времеви цикли, събития и куестове, подобни на MMO заглавията.

Въпреки негативните отзиви от хардкор феновете, Final Fantasy XV павира пътя за бъдещето на поредицата. Графиката и анимациите на движенията в играта са на много високо ниво, а екшън бойната система най-вероятно ще бъде използвана в бъдещи заглавия и може би дори в римейка на Final Fantasy VII. 

За да напомнят, че не всичко около FFXV е приключило, Square са подготвили нова версия на играта, която ще дебютира на 6-и март под името Final Fantasy XV: Royal Edition. Ето и всички нови неща в тази версия:

- нова локация - Insomnia City Ruins: Expanded Map
- нова перспектива за игра - първо лице
- Armiger Unleashed – след събиране на 13 Royal Arms, се отваря нова, по-екшън ориентирана, версия на Armiger
- Royal Vessel - лодката от играта вече може да бъде контролирана
- Цялото съдържание на Season Pass - Episode Gladiolus, Episode Prompto, Multiplayer Expansion: Comrades i Episode Ignis
- Над дузина DLC съдържание - оръжия, скинове за Regalia и сетове от предмети

Разбира се, Royal Edition може да бъде взета като DLC към вече закупена Final Fantasy XV - за 19,99$. PC версията на играта ще има 4K поддръжка, HDR10, Dolby Atmos и поддръжка на модове.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.