Mащабен ъпдейт за Quake Champions ще добави нов персонаж

Предстои най-голямото обновяване за Quake Champions от пускането на ранния достъп до играта в Steam през август. Ъпдейтът ще бъде публикуван на 14 декември и ще добави нов шампион, нова арена, онлайн класации и т.н.

Новият шампион, Keel, всъщност е познато лице – това е персонаж от Quake 3 Arena. Той е войник, убит в битка и после съживен чрез извънземни биотехнологии. Неговото активно умение му позволява да изстрелва гранати по враговете си.

Интересно е да се отбележи, че в Quake Champions не присъства гранатомет като отделно оръжие, както в Quake 3. Преди време разработчиците коментираха, че обмислят вариант да добавят такава възможност чрез специален персонаж. Е, явно изпълняват обещанието си…

Новата карта се казва Vale of Pnath и предназначена за 1v1 и 2v2 сблъсъци. Тя представлява древно светилище на бог Итангал. Съдейки по картинките в интернет арената ще предлага много престрелки по вертикалата.

Също така ъпдейтът ще предложи на геймърите класации и възможност всеки да премери силите и да види къде попада в световната ранг листа.

Разработчиците са добавили още една от най-исканите функции от страна на феновете – възможност фина настройка на мерника. Предвидени са 40 варианта, плюс опции за настройка на цвета.

Не на последно място в играта е внесено празнично настроение – шейдъри за оръжията, декорации по картите, коледни шапки за шампионите и др.

Quake Champions се продава за 29,99 евро в Steam. Все още няма информация кога ще бъде пуснат в обръщение обещаният безплатен вариант, даващ постоянен достъп само до един шампион.

още по темата

Сериозни промени в новия ъпдейт на Quake Champions

Всички причиняващи щети умения на шампионите са с редуциран потенциал
19.11.2018 / 04:00
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.