Хванаха 500 милиона покемона за два дни

Още една изненада - манията Pokemon GO очевидно не е отминала, защото последното събитие, което Niantic организира, доведе до залавянето на 500 милиона от малките виртуални чудовища за под два дни. Global Catch Challenge стартира в неделя и предизвика играчите по света да уловят 3 милиарда покемона, в замяна на невероятни награди. Събитието трябва да се превърне в най-големия лов на виртуални гадинки в света и дори да участва в рекордите на Гинес.

Колкото повече покемони биват хванати, толкова по-големи награди се разпределят между играчите - те включват специални покемони - заключени за определени региони - като Farfetch'd, достъпен за 48 часа, ако играчите успеят да постигнат целта от 3 милиарда. Същото се отнася до Kangaskhan - който е достъпен само за Океания в момента, но ще се появи в Източна Азия за същия период. Целта трябва да бъде постигнат до 26-и ноември, преди събитието да приключи. 

Първата голяма порция от награди - като удвоени XP точки и специални предмети за примамване на покемони - вече е достъпна. Сребърното ниво на награди ще се откючи при 1,5 милиарда хванати чудовища и ще удвои стардъст ресурса. По време на лова по света ще се появяват много повече покемони и на локации, в които преди това са били недостъпни. Така че, ако сте запалени по този вид игри или пък искате да опитате добавената реалност, сега е моментът да се включите в най-големия лов в историята на мобилните игри.

още по темата

Кръстиха мутирал австралийски опосум Pikachu

Рядка генетична мутация му дава ярък златист цвят и е причина за необичайното име
03.12.2018 / 03:58

Samsung и Niantic работят върху Harry Potter игра

Писалката S-Pen ще се превърне в магическа пръчка с това AR заглавие
28.11.2018 / 04:14
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.