Бялата конзола PlayStation 4 Pro е вече у нас

Бялата конзола PlayStation 4 Pro в комплект с хитовата игра Destiny 2, са вече на пазара, информират от Мтел. Цената на комплекта с бялата PlayStation 4 Pro е 32,99 лева на месец или 679,99 лева в брой с абонаментен план Мтел премиум 200.

Конзолата на Sony PlayStation 4 Pro, първоначално само в черен цвят, излезе на пазара през ноември миналата година и е най-мощната до сега и осигурява несравнимо преживяване по време на играта. Тя разполага с вграден твърд диск с капацитет от 1ТВ и работи с по-бърз процесор – х86-64 AMD „Jaguar с осем ядра и с по-мощен графичен чип, осигуряващ изчислителна мощ от 4.2 терафлопа, или два пъти повече в сравнение с PS4.


Бялата конзола PlayStation 4 Pro е вече у нас

© PCWorld България, pcworld


Другата новост в Pro версията е HDR и 4K поддръжката. Благодарение на тях картината става по- ясна, с по-меки и заоблени ъгли. Освен това лицата на героите изглеждат по-реалистични, а цветовете по-живи. Дребните детайли, като дим и пара, също стават по-ясно забележими. HDR балансира светлината в игрите, като я прави по-близка до естествената и не натоварва очите. 

Подобно на успешния си предшественик Destiny 2 успешно обединява елементи от ролевите (RPG) и от MMO игрите. Играчите ще посетят мистериозни светове в слънчевата система и ще използват многобройни нови оръжия и опустошителни бойни способности. За да победят, ще трябва да обединят разпръснатите герои на човечеството и заедно с тях да се изправят срещу злодея Ghaul и неговия Червен легион в епична битка с една единствена цел – да възстановят своя дом. 

Комплектът с PS4 Pro White дава достъп до Expansion Pass на Destiny 2, с който ще можете да се насладите и на двата бъдещи експанжъна на играта с много нови мисии, локации и въоръжение.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.