Middle-earth: Shadow of War идва за PC

Дългоочакваната игра дебютира на Gamescom 2017, където се изпълнява в HDR формат на GeForce GTX, с инструмента Ansel

NVIDIA, Warner Bros. Interactive Entertainment и Monolith Productions обявиха, че работят заедно върху компютърната версия на видеоиграта Middle-earth: Shadow of War.

PC версията на Middle-earth: Shadow of War ще разполага с NVIDIA Ansel, фотографския in-game инструмент на NVIDIA. Компанията си сътрудничи с Monolith и по други напреднали PC технологии, като висококачествено динамично (HDR) осветление, което създава повече цветове и яркост и прави играта по-реалистична.


Middle-earth: Shadow of War е ролева екшън игра (RPG), която продължава оригиналния разказ за Middle-earth: Shadow of Mordor. Играчите ще бъдат завладени от по-богат, по-личен и експанзивен свят, изпълнен с епични герои и злодеи, емблематични места, оригинални врагове, повече типажи и нови герои с невероятни истории, съживени от многонаграждаваните Nemesis System.

Екип от инженери, специалисти в областта на визуалните ефекти на NVIDIA, работи в тясно сътрудничество с Monolith върху разработването на Middle-earth: Shadow of War.Middle-earth: Shadow of War идва за PC

© PCWorld България, pcworld

Това сътрудничество осигурява на PC платформите за гейминг напреднали настройки за Middle-earth: Shadow of War и увеличава ползите от производителността на графичните ускорители NVIDIA GeForce GTX 10-та серия GPU.

С приближаването на датата на лансиране на играта, NVIDIA и Monolith ще продължат да работят заедно, за да увеличат стабилността на платформата и ще довършат поддръжката на функции и технологии, предлагани само за гейминг платформата GeForce GTX, като например NVIDIA SLI Game Ready Drivers, NVIDIA G-SYNC monitor technology, оптимизирани настройки за възпроизвеждане и GeForce Experience

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.