Допълненията за Doom вече са безплатни

Doom бе една от най-големите изненади при игрите за 2016 г. След неуверения старт по време на мултиплейър бета теста, който събра доста негативни отзиви, соловата кампания се оказа именно глътката свеж въздух, която много геймъри очакваха. Аркадният геймплей на играта успя съживи спомените спомените за едни отминали времена...

Днес издателят на Doom, компанията Bethesda Softworks, обяви, че пенсионира т.нар. „season pass“. Т.е. допълнителното съдържание, пуснато в продажба след официалния старт на играта, вече ще е безплатно за всички - в недвусмислената версия с номер 6.66.

Още Doom? Безплатно? Чудесно.


Разбира се, трябва да се отбележи, че единственото DLC за Doom предназначено за неговия мултиплейър режим. Изигралите соловата кампания все още очакват нейното продължение... Вместо това разполагаме с девет нови карти, три нови оръжия и още демони и други дреболии.

За онези, които все още не са изпробвали Doom, Bethesda организира безплатен тест на играта през следващите укенди.

Ако пък бавният мултиплейър на Doom не е по вкуса ви, то можете да изчакате излизането на задаващия се Quake Champions. Това продължение на друга легендарна поредица ще предлага вариант за безплатна игра.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.