Syberia III: години разработка, хакната за пет дни

Поредицата Syberia води началото си от преди 15 години, първата игра беше пусната на 9 януари 2002

На хакерите им бяха нужни едва пет дена за кракване на дългоочакваната игра Syberia 3. Поредицата Syberia води началото си от преди 15 години, първата игра беше пусната на 9 януари 2002. Втората част от поредицата се появи две години по-късно, през 2004.

 

Оттогава феновете на поредицата бяха в очакване на третата част с надеждата, че такава наистина ще се появи. През 2009, Microids обяви, че играта е в процес на разработка, а сюжетът и историята са дело на Беноа Сокал, който се занимава с това и в предходните заглавия. Тогава целта беше играта да се появи през 2010.

Това разбира се не се случи, а през 2011 самият Сокал обяви, че работата по играта не е започнала поради липса на финансиране. Сагата продължава и през следващите години с очаквания тя да се появи през 2015, което отново не се случи.


Syberia III: години разработка, хакната за пет дни

© PCWorld България, pcworld

Нещата в даден момент обаче се задвижиха и трейлърът и бе пуснат през юни 2016. Преди по-малко от седмица, 20.04, се появи и завършената Syberia III. Играта е налична за PC, Mac, Nintendo Switch, PlayStation 4 и Xbox One.

За съжаление на издателите обаче, кракната версия на играта вече е онлайн в торент сайтове. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.