Играта For Honor се изкачва бързо в гейм класациите

Вече е и на първо място в британската листа на най-продаваните игри през последната седмица. Междувременно For Honor вече е достъпна и в box-вариант у нас, информират от дистрибутора Pulsar.

За хората, които са очаквали с нетърпение излизането на средновековния екшън For Honor на Ubisoft, последните десетина дни сигурно са били доста наситена с гейминг. А по всичко личи, че тези хора и никак не са малко. Според последната публикувана класация на компанията GFK Chart-Track за найпродаваните игри на територията на Великобритания, на челно място в класацията през последната седмица е излязло именно това заглавие.

На второ място в класацията е още един интересен дебютант в лицето на шутъра Sniper Elite 4. За сметка на това досегашните топ хитове Grand Theft Auto V , и Call of Duty: Infinite Warfare леко отстъпват позиции и сега заемат съответно трето. Шесто и седмо място съответно. Футболният симулатор FIFA 17 засега успява да запази четвъртото си място, докато шутъра Battlefield 1 се изкачва на пето. Десетката на лидерите се закръгля от игрите Rocket League, Forza Horizon 3 и Watch Dogs 2.


Играта For Honor се изкачва бързо в гейм класациите

© PCWorld България, pcworld

Накратко, Топ 10 класацията на най-продаваните игри във Великобритания за седмицата от 11 до 18 февруари изглежда по следния начин:

  1. For Honor;

  2. Sniper Elite 4;

  3. Grand Theft Auto V;

  4. FIFA 17;

  5. Battlefield 1;

  6. Resident Evil 7: Biohazard;

  7. Call of Duty: Infinite Warfare;

  8. Rocket League;

  9. Forza Horizon 3;

  10. Watch Dogs 2.

Междувременно, от гейм дистрибутора Pulsar информират, че играта For Honor вече е достъпна и у нас за геймърите, които предпочитат бокс вариант. От компанията напомнят, че особено атрактивен аспект на тази игра е мултиплейърът, в който имате на разположение дванадесет персонажа – по четири за всяка фракция, коренно различни като боен стил, въоръжение, удари и екипировка. От слаби физически, но бързи герои, през тежкотоварните персонажи, които удрят тежко но бавно, до балансирани персонажи, които са по-лесни за разучаване, но пък и по-предвидими като движения за опитните геймъри.

Всеки герой има силни и слаби страни. Ако играещият ги използва правилно и е натрупал необходимия опит, може да бъде победител във всяка битка. И което е още по-забавно – след края на всеки сблъсък, може да избере коя вражеска територия да нападнат войските на фракцията му, както и коя своя да защитават. А това е нещо, което милиони играчи по света правят в реално време и светът на For Honor непрестанно ще се променя,обещават разработчиците от Ubisoft.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.