Новата Master of Orion вече е достъпна за геймърите в GOG и Steam

Преработената Master of Orion носи на феновете на поредицата нова раса, озвучаване от знаменити актьори като Марк Хамил, Алън Тудик и Майкъл Дорн, тактически битки в реално време и редица други новости.

Култовият статус на космическата стратегия Master of Orion е безспорен за близкото минало, но има и немалко шансове той да бъде продължен и в бъдеще, благодарение на римейка, който гейм разработчиците от WG Labs и NGD Studios подготвяха от известно време насам. От вчера вечерта обаче новото издание вече е достъпно за геймърите, които искат да се впуснат в нови междугалактически приключения, съобщиха официално от двете компании.

Тази походова стратегия продължава традициите на жанра, известен като 4X (eXplore, eXpand, eXploit, eXterminate), където победата може да бъде постигната само с умела комбинация от гъвкава дипломация, добре обмислена стратегия и грамотно използване на наличните ресурси. Освен класическите елементи от предишните игри от серията обаче, новата Master of Orion ще донесе на феновете на този жанр и нова раса, озвучаване от знаменити актьори като Марк Хамил, Алън Тудик и Майкъл Дорн, тактически битки в реално време и редица други новости.


Новата Master of Orion вече е достъпна за геймърите в GOG и Steam

© PCWorld България, pcworld

Всъщност играта би трябвало да откликне кажи речи на всички желания на почитателите на серията, защото през цялото време на разработката на проекта, екипът е следил внимателно реакциите на участниците в ранния достъп (включително журналисти от специализираната преса), в резултат на което много от техните предложения са включени и във финалната версия на играта.

В Steam стандартното издание на обновената Master of Orion се предлага в на цена 27,99€, а колекционерското струва 39,09€, като включва всички предишни игри от серията Master of Orion, цифров артбук, оркестров саундтрак от композитора на първата част Дейвид Гавета, пикселна обшивка на космическите кораби и ексклузивна раса – тераните. Геймърите, които се впуснат в космическата стратегия със своя акаунт в Wargaming.net ще получат и допълнителен бонус – легендарната стратегия в реално време Total Annihilation.


Новата Master of Orion вече е достъпна за геймърите в GOG и Steam

© PCWorld България, pcworld


Ако желаете да си изтеглите новата Master of Orion, можете да ползвате следните линкове: GOG.com (стандартно издание), GOG.com (колекционерско издание) и  Steam.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.