Зрелищен трейлър подгрява за излизането на Deus Ex: Mankind Divided

Изглежда страхотно, но такива са и системните изисквания - за комфротна игра на максимални настройки Deus Ex: Mankind Divided иска РС система с 16GB RAM, процесор Intel Core i7-3770K или AMD FX 8350 Wraith и видеокарта AMD Radeon RX 480 или NVIDIA GeForce GTX 970.

След неколкократни оптлагания най-после наближава премиераната дата на гейм-екшъна Deus Ex: Mankind Divided, който трябва да зарадва феновете само след броени дни – от следващия вторник, 23 август. В чест на това предстоящо събитие компанията Square Enix публикува ефектен предстартов трейлър с кинематографски и геймплейни моменти.

Компанията използва случая и за да напомни, че за своята доволно дълга история на разработка (предпродукцията на заглавието започна през есента на 2011 г. веднага след излизането на  Deus Ex: Human Revolution) играта вече е получила над 85 награди и номинации.

В края на клипа Square Enix напомнят и за това, че играта ще бъде достъпна не само в стандартно и разширено цифрово издание Day One Edition, но и в колекционерско такова. То включва цялото съдържание на Day One Edition (Covert Agent Pack, цифрови книги, саундтрак и допълнителна мисия), а също черно-жълта кутия във формата на призма, съдържаща диск с играта в метална опаковка, 48-страничен илюстрован албум и 23-сантиметрова статуетка на героя Адам Дженсън.


Зрелищен трейлър подгрява за излизането на Deus Ex: Mankind Divided

© PCWorld България, pcworld

Преди да видите самото видео, ще припомним и друг важен момент, касаещ системните изисквания на играта, чието препоръчително ниво се оказа по-високо дори от това за Dark Souls 3, Doom и много други тазгодишни гейм заглавия. За комфротна игра на максимални настройки Deus Ex: Mankind Divided изисква РС с 16GB RAM, процесор Intel Core i7-3770K или AMD FX 8350 Wraith и видеокарта AMD Radeon RX 480 или NVIDIA GeForce GTX 970. Ако планирате да играете това издание на Deus Ex с карта на NVIDIA, силно препоръчително е също да си инсталирате най-новия графичен драйвер с версия 372.54, който съдържа оптимизации за Deus Ex: Mankind Divided, No Man’s Sky, Obduction, F1 2016 и Paragon.

Интересно е, че на 23 август играта ще излезе без поддръжка за DirectX 12. Тя ще дойде с отделен пач по-късно, но все пак за него няма да се наложи да чакаме дълго – той трябва да се повеи на 5 септември.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.