Играта Paragon става общодостъпна - започва отвореният бета тест

От Epic Games обещават, че цялото основно съдържание на Paragon ще бъде безплатно и изцяло достъпно още с официалния старт на играта, а за участниците в отворената бета ще има подаръци.

От разработчиците на игри като Unreal Tournament и Gears of War могат да се очакват само качествени продукти, затова интересът към новото MOBA заглавие на Epic Games е напълно оправдан. А ето и че той вече може да бъде удовлетворен за всички желаещи – играта Paragon става достъпна за тест на PS4 и PC платформи. Всъщност тестовете на играта вече текат от доста време насам, но досега те бяха затворени и достъпни само за геймъри, закупили специален пакет или поканени от такива потребители.

Редно е да се отбележи, че до старта на настоящата открита бета Paragon измина нелек път – след старта на ранния достъп в началото на годината се оказа, че някои от класовете в играта имат нужда от сериозен ремонт, а броят на пачовете, поправките и измененият беше наистина значителен.

Сега обаче играта е на почти завършен етап и изглежда доста интригуващо и донякъде нетрадиционно. Както сигурно вече знаете, Paragon е игра от тип MOBA (многопотребителска бойна арена) с директно управление от трето лице. Една от отличителните особености на заглавието е фактът, че сраженията се водят на открита карта с различни нива на “надморска” височина. Стълкновенията са групови 5х5, а на разположение на играчите са и колоди карти за настройка на персонажа със собствен уникален стил за водене на бой и подбор на снаряжението.

От Epic Games обещават, че цялото основно съдържание ще бъде безплатно и изцяло достъпно още с официалния старт на играта. В плановете на разработчиците също така влиза добавянето на нови персонажи на всеки три седмици, нови функционалности и подаръци за всички участници в отворената бета.

Повече информация за играта, подробно описание на персонажите, картите и бойната система могат да се намерят на официалния сайт на Paragon. Финалната версия би трябвало да излезе към края на годината.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.