Bethesda потвърди The Elder Scrolls 6, но играта няма да излезе скоро

Шефът на Bethesda Game Studios потвърди, че студиото действително работи над The Elder Scrolls 6, но и намекна, че до излизането на въпросната игра могат да минат години, тъй като към момента ги няма нито нужното време, нито необходимите технологии, за да бъде реализирано замисленото за нея.

Интересните анонси за предстоящи игри по време на изложението за електронни забавления  E3 2016 като че бяха достатъчно поне като брой, за да задоволят големите очаквания за въпросното шоу, но не липсваха и някои разочарования. Така например вместо дългоочакваната игра The Elder Scrolls 6 по време на мероприятието за почитателите на култовата серия беше обявено само преработеното издание The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition (на видеото по-долу), главните отличителни черти на което са подобрената графика и поддръжката на модове за конзоли.  За феновете на тази гейм поредица, които очакват нейно продължение, все пак има и някои добри новини.

Ръководителят на Bethesda Тод Хауард (Todd Howard) заяви, че студиото действително работи над The Elder Scrolls 6, но  „все още трябва да се извърви дълъг път“. Това, според мениджъра, означава, че на разработчиците ще им трябва още доста време, за да реализират всички идеи, които са замислени за въпросната игра.

Всъщност шефът на Bethesda Game Studios потвърди разработката на общо три нови проекта, един от които е и въпросното продължение  The Elder Scrolls 6. Най-вероятно обаче то ще бъде представено последно, стана ясно още от думите на мениджъра. Другите два проекта също са големи и геймърите ще научат подробности за тях преди да излязат детайли за The Elder Scrolls 6, добави Хауард. Той намекна, че до излизането на въпросната игра могат да минат и години, тъй като към момента ги няма нито нужното време, нито необходимите технологии, за да бъде реализирано замисленото.

За съжаление, засега ръководителят на Bethesda отказва да разкрие повече за другите два големи проекта. Но подчерта, че от момента на анонса им до излизането на игроте няма да мине много време ... каквото и да означава това.

При това положение изглежда не ни остава нищо друго, освен да се утешим с анонсния трейлър на преработеното издание The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition ...

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.