Последните приключения на Гералд в нов трейлър на The Witcher 3

Пореден трейлър на играта The Witcher 3ни загатва за събитията във второто допълнение Blood and Wine, което по план би трябвало да завърши култовата поредица.

Почти точно година след излизането на третата част от култовата вече поредица за Вещера, разработчиците от полското студио CD Projekt RED ще ни предложат да съпреживеем последните приключения на Гералт от Ривия. Това ще стане с очакваното след броени дни второ допълнение на The Witcher 3: Wild Hunt, наречено Blood and Wine. Обещаващото заглавие ще даде възможност на геймърите да се порадват на просторите на Тусент, да опитат от виното (и любовта) и да узнаят повече не само приятните пейзажи, но и за ужасяващите тайни, които се крият в сенките на величествения град Боклер.

А там се крие вледеняваща душата история за чудовище, което тероризира цялото кралство. И понеже всички обикновени след водят в задънена улица само Вещерът може да разкрие тайната и да оцелее в схватката със злото, което се крие под покрова на нощта.

В The Witcher 3: Blood and Wine играчите ще могат да изследват надлъж и на шир един изцяло нов регион, да се срещнат с нови герои и да се преборят с уникални чудовища. Според официалната информация новото допълнение ще предложи над 30 часа игра и приключения, изпълнени с мрачни тайни, неочаквани обрати, романтика и предателства.

За това загатва и новият трейлър на допълнението The Witcher 3: Blood and Wine, което ще стане достъпно на 31 май 2016 г. Ако бързате да поръчате DLC-to, можете да го направите направо през официалния сайт.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.