The Witcher III само за $12 в промо-разпродажба на GOG

Геймърите, които все още не са се сдобили с копие на The Witcher 3, сега могат да го направят буквално за жълти стотинки благодарение на промо-разпродажба на онлайн магазина GOG.com, който предлага всички издания от серията за Вещера с намаления до 85%.

Почти точно преди година, на пазара се появи едно от най-обсъжданите, очаквани и хвалени заглавия в гейм индустрията в лицето на третата част от серията The Witcher. В края на настоящия месец пък се очаква излизането и на второто голямо допълнение към The Witcher 3, за което разработчиците обещаха да е по-добро и от самата оригинална игра - Blood and Wine.

Това са все добри поводи за привличане на вниманието и за маркетингови кампании от страна на разпространителите, които обаче си имат добрата страна и за самите геймъри. Онези от тях, които все още не са се сдобили с копие на The Witcher 3 например, сега ще могат да го направят буквално за жълти стотинки, благодарение на промо-разпродажба на онлайн магазина GOG.com, който предлага изданията от серията за Вещера с намаления до 85%.  


The Witcher III само за  в промо-разпродажба на GOG

© PCWorld България, pcworld

Както може да с очаква, най-големи са отстъпките за първите две части на играта, но и The Witcher 3 може да се купи срещу рекордно ниската цена от $12.59 (-50%).

Всички игри от серията The Witcher, вкл’чително с всички DLC пакети за третата част (т.нар. expansion pass) пък могат да бъдат купени само за $28.


The Witcher III само за  в промо-разпродажба на GOG

© PCWorld България, pcworld

Ако проявявате интерес, но все още се колебаете, имате известно време и за размисъл, тъй като The Witcher разпродажбата на GOG ще продължи още 15 дни.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.