Допълнението Legion възражда World of Warcraft на 30 август

Legion ще добави в World of Warcraft ново съдържание под формата на нови локации, уникални артефакти, мисии и възможности за повишаване на максималното ниво до 110, а потребителите направили предварителна поръчка ще получат и редица специфични бонуси.

Датата за излизането на шестото поред обновление на култовата RPG игра World of Warcraft най-после стана известна, след като компанията Blizzard Entertainment я обяви официално, макар и доста дълго след анонса на самото допълнение, който беше направен по време на миналогодишното изложение Gamescom. Допълнението, наречено Legion, ще излезе в самия край на лятото -  на 30 август. Желаещите да се сдобият с него обаче могат да направят предварителната си поръчка още сега – в сайта Battle.net. А ето и какво могат да очакват почитателите на серията, според Blizzard (в свободен превод):

“В Азерот нахлуват безчислените пълчища на опорстушителния Легион. Чернокнижникът Гул’дан  издирва скритите останки на Илидан Предателя – последното, което не му достига за извършването на зловещия обряд, с който да призове тъмния титан Саргерас. Вашият свят е на път да падне под натиска на свирепите армии. Затова ще трябва да се въоръжите с могъщи легендарни артефакти и, въпреки добродетелите си, да сключите съюз с отмъстителните илидари – ловците на демони. Те служат на Тъмнината, но без тях няма да можете да победите носещия хаос и разрушения Легион, нито да опазите Азерот от покварата.”

Според наличната информация, допълнението Legion ще добави в World of Warcraft ново съдържание, под формата на нови локации, уникални артефакти, мисии и възможности за повишаване на максималното ниво до 110. За потребителите, които си поръчат предварително допълнението, разработчиците гарантират няколко бонуса. Сред тях е възможността да играят с новия клас герои (ловец на демони) още преди излизането на допълнението, както и автоматично развиване на всеки наличен персонаж до 100-о ниво.


Допълнението Legion възражда World of Warcraft на 30 август

© PCWorld България, pcworld

Цената на стандартната версия на World of Warcraft: Legion е 45 евро, а за 60 евро-, феновете могат да се сдобият с Deluxe издание, което включва най-различни добавки и приятни бонусчета както за World of Warcraft, така и за другите игри на Blizzard като StarCraft II, Diablo III и Heroes of the Storm. Ще се предлага също и Collector Edition версия, която ще съдържа същото като Deluxe плюс албум с илюстрации с твърда корица и CD със саундракове, стилизирана подложка за мишка и два Blu-ray / DVD диска с “backstage” материали.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.