Още детайли за откритата бета на DOOM 4 … и за първия DLC пакет

След официалния дебют на DOOM 4 ще получи няколко безплатни обновления на съдържанието и три премиални мултиплейър DLC-пакета, всеки от който ще съдържа набор от нови карти, модули за взлом, нови демони, оръжия и какво ли още не.

В оставащите броени часове до старта на открития бета-тест на дългоочаквания римейк на хорър –шутъра DOOM, компанията Bethesda е решила да погрее интереса с нов кратък трейлър (който можете да видите по-долу) и с още някои подробности за самото гейм заглавие. Според прес-информацията, в предстоящата бета геймърите ще получат достъп до почти целия оръжеен арсенал в играта, възможност да опознаят режимите Team Deathmatch и Warpath във формат 6v6, а така също и мултиплейър картите Heatwave и Infernal. Според компанията, ще може да се изпробва и демона Revenant, който използва реактивна раница.

Казано иначе, в отворения бета тест, който ще се проведе от 15-и до 17-и април, ще бъдат достъпни практически същите режими и карти, които играчите пробваха и в закритата бета. Самите локации за бетата, оръжията и подобренията са резюмирани накратко в новия трейлър.

По интересна обаче вероятно ще е информацията, че поддръжката на DOOM няма да свърши с пускането на играта. До края на годината Bethesda планира да осигури безплатни обновление на съдържанието за SnapMap и мултиплейъра. Освен безплатното съдържание обаче, след официалния си дебют играта ще получи и три премиални мултиплейър DLC-пакета. Според наличната информация, тези допълнения ще включват цял набор от нови карти, модули за взлом, нови демони, оръжия и какво ли още не. Казано по-точно, в първия DLC пакет ще влизат три нови карти, един нов вид оръжие, един нов демон, една нова броня, един нов вид екипировка, нови модули за взлом и нови възможности за кустомизация.

Преди да видите новия трейлър ще напомним само, че официално DOOM 4 ще излезе в пеък, 13-и май във версии за PlayStation 4, Xbox One и PC.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.