Отвореният бета-тест на Doom 4 ще стартира на 15 април

От 15 април заинтересованите потребители ще могат да си свалят тестова версия на играта за платформи PS4, Xbox One и Windows РС. Тестовете ще продължат до 17 април, но участниците в отворената бета ще могат да играят само в мултиплейър режим.

Дългоочакваният модерен римейк на култовия хорър екшън Doom бавно, но сигурно се приближава към своята премиера, която по план трябва да се състои на 13 май. Добра новина за всички, които нямат търпение да чакат чак дотогава обаче е, че ще могат да изпробват играта близо месец преди въпросната дата.

Това ще стане възможно, благодарение на факта, че разработчиците от id Software софтуер са решили все пак да устроят и отворен бета-тест на новия шутър. А това е чудесно, защото означава, че новият шутър ще може да се пробва и без непременно да се прави предварителна поръчка за него. Така от 15 април заинтересованите потребители ще могат да си свалят тестова версия на играта за платформи PS4, Xbox One и Windows РС. Бета тестовете ще продължат до 17 април.

Уловката в тази иначе чудесна възможност е, че участниците в отворения бета тест няма да получат достъп до всички възможности на играта, а само до нейния мултиплейър режим. За тестовете пък ще бъдат достъпни два игрови режима, а именно Team Deathmatch и Warpath. Две са и картите, на които ще могат да бъдат изпробвани - Heatwave и Infernal.

А иначе самата игра, би трябвало да изглежда горе-долу така:

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.