Играта Paragon отваря за (платен) ранен достъп на 18 март

Бета-тестовете на новата игра Paragon на Epic Games са насрочени за лятото, а официалния старт - за по-късно през годината, когато тя ще стане достъпна като free-to-play за PlayStation 4 и Windows PC. На този етап най-нетърпеливите да я изпробват, ще трябва да си платят.

Един от очакваните с голям интерес гейм проекти на 2016-а е играта Paragon на Epic Games, представен за първи път едва в края на миналата година. Както сигурно вече знаете, Paragon е игра от тип MOBA (многопотребителска онлайн бойна арена) с управление на героите от трето лице, която обещава на геймърите яростни схватки и изобилие от стратегически избори, както и възможности за развиване на героите посредством специални карти.

Тази нова игра все още е далеч от своя официален дебют, но най-нетърпеливите да разберат какво са сътворили в нея от Epic Games ще имат възможността да го направят съвсем скоро – от 18 март, когато студиото отваря проекта си за ранен достъп. За разлика обаче от финалната версия на Paragon, която би трябвало да е достъпна като free-to-play, ранният достъп е платен. Цената, която най-нетърпеливите ще трябва да платят, за да играят Paragon на този етап, зависи от конкретният им избор на “набор-основател”. Засега са достъпни три такива набора, всеки от които се отличава с достъп до определен герой и някои допълнителни възможности.

Заедно с това Epic Games огласи и системните изисквания на Paragon с уговорката, че те важат само за ранния достъп. Очаква се до официалния си дебют играта да бъде допълнително оптимизирана, така че финалните изисквания най-вероятно ще са значително по-ниски. Засега обаче те изглеждат по следния начин:

Минимални системни изисквания (осигуряващи игра с честота 30 к/с):

-          процесор: Intel Core i5 с тактова честота 2,5 GHz;

-          оперативна памет: 4 GB;

-          видеокарта: NVIDIA GeForce GTX 460 или AMD Radeon HD 6870;

-          Операционна система: 64-битова Windows 7/8/10.

Препоръчителни системни изисквания (за игра с честота 60 к/с):

-          процесор: Intel Core i5 с тактова честота 2,8 GHz;

-          оперативна памет: 8 GB;

-          видеокарта: NVIDIA GeForce GTX 660 или AMD Radeon HD 7870;

-          Операционна система: 64-битова Windows 7/8/10.

В заключение остана да споменем, че бета-тестовете на новата игра Paragon на Epic Games са насрочени за лятото, а официалния старт -  за по-късно през годината, когато тя ще стане достъпна като free-to-play за PlayStation 4 и Windows PC. Заявки за участие в бетата вече могат да се подават на официалния сайт на проекта.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.