DOOM 4 с нов трейлър, подробности и дати за закрития бета тест

Периодът за бета тестовете на DOOM 4 ще бъде кратък – от 31 март до 3 април, но изживяванията на геймърите ще бъдат доста интензивни с новия мултиплейър режим, две карти и много нови оръжия, брони и др.

Само два месеца остават до 13 май, когато ще се състои един от най-очакваните гейм дебюти на настоящата година – този на римейка на легендарния шутър DOOM. Още преди това обаче някои щастливци ще имат възможност да се запознаят с играта по време на нейния бета тест.

Казано по-точно, възможност да изпробват първи новия хорър-шутър ще имат онези потребители, които са направили своевременно предварителна поръчка за играта Wolfenstein: The New Order – те ще получат и кодове за сваляне на “бетата”. Самите тестове ще протекат на всички платформи, за които е обявен шутъра, т.е. на РС, PlayStation 4 и Xbox One. Според официалната информация от сайта на играта, опознавателният период ще бъде кратък – от 31 март до 3 април.


DOOM 4 с нов трейлър, подробности и дати за закрития бета тест

© PCWorld България, pcworld

Затова пък изживяването със сигурност ще бъде интензивно, защото участниците в бетата ще могат да се порадват не само на единични кампании, но и на някои от мултиплейър режимите, които ще бъдат достъпни във финалната версия на DOOM 4. На тяхно разположение ще бъдат режимите Team Deathmatch и Warpath, две карти - Heatwave и Inferna, а също много нови оръжия, брони, методи за “сплашване”, комплекти за взлом и др.  Очаква се също играчите да имат възможност да създават собствени карти и да ги обменят помежду си през Мрежата. 


DOOM 4 с нов трейлър, подробности и дати за закрития бета тест

© PCWorld България, pcworld

В основата на новата DOOM е технологията id Tech 6, разработена под ръководството на техническия директор Робърт Дъфи (Robert Duffy). А според водещия програмист Били Хан (Billy Khan), разработчиците искат направо да поразят геймърите с възможностите на енджина id Tech 6, който по думите на специалиста може да възпроизвежда “потресаваща” картина в 1080p резолюция при 60 к/с на всички платформи.

Припомняме, че с разработката на новия шутър се занимава студиото id Software, а с мултиплейър режима им помага екипът на Certain Affinity. Издателството Bethesda Softworks пък междувременно ни предлага най-новия геймплей трейлър, посветен именно на мрежовите битки, които ще можем да провеждаме в DOOM 4. Вижте ги сами:

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.