Far Cry Primal излиза по график, има и нов трейлър

Умерените системни изисквания на Far Cry Primal и нестандартната времева епоха за действието обещават интересни екшън забавления с новата игра ot Ubisoft, която ще излезе за конзоли на 23 февруари, а за РС – на 1 март.

Почитателите на екшън игрите със сигурност очакват с нетърпение предното заглавие от поредицата Far Cry, което както знаем, обещава да ни пренесе в една не особено експлоатирана досега от гейм индустрията епоха – времето на мамутите и саблезъбите тигри. Е, добрата новина за тази част от геймърската аудитория, която няма нищо против да се откаже от благата на цивилизацията (поне виртуално) е, че всичко около играта върви по план, така че тя ще излезе точно по график.

Това означава, че продажбите на конзолната версия на Far Cry Primal започват на 23 февруари , докато РС вариантът ще излезе на 1 март. Потребителите, които направят предварителна поръчка за заглавието ще получат като бонус три допълнителни мисии, а цената на това удоволствие в Steam e 60 Евро.


Far Cry Primal излиза по график, има и нов трейлър

© PCWorld България, pcworld

Важно е да се отбележи също, че системните изисквания на Far Cry Primal са доста умерени, което, разбира се, е плюс. В минималната конфигурация е желателно РС-то да има процесор на нивото на Core i3-530 или Phenom II X4 955, видеокарта GeForce GTX 460 1GB или Radeon HD 5770 1GB и 4 GB оперативна памет. За гейминг на по-високи графични настройки се препоръчва система с процесор  Core i7-2600K или AMD FX-8350, видеокарта GeForce GTX 780/Radeon R9 280X и 8 GB RAM.


Far Cry Primal излиза по график, има и нов трейлър

© PCWorld България, pcworld

В заключение остана да добавим само, че в петък Ubisoft пусна и поредния трейлър на Far Cry Primal. Можете да го видите ето тук:

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.