DOOM 4 излиза на 13 май, Steam вече откри предварителните поръчки

На 13 май новият шутър излиза едновременно за РС, PS4 и Xbox One платформи. Тогава DOOM 4 обещава да ни зарадва с наситена единична кампания, различни мрежови режими и редактор на нивата.

Почитателите на  класическите шутъри, особено ако са фенове на разработките на id Software. сигурно вече си изгризват ноктите от нетърпение да се позабавляват с поредното произведение на нестандартните разработчици. Разбира се, става въпрос за най-новата версия на DOOM, която според огласените по-рано планове трябва да излезе тази пролет. Е, вчера стана ясна и точната дата, на която играта ще стане достъпна – 13 май 2016 г.

Датата стана известна, след като на YouTube-канала на компанията Bethesda Softworks (която ще помага на id Software с разпространението на играта) беше публикуван и чисто нов клип за DOOM 4, който можете да видите в края на тази публикация. Така на 13 май играта ще стане достъпна едновременно за всички основни платформи – РС, PS4 и Xbox One. A DOOM 4 обещава да ни зарадва с наситена единична кампания, различни мрежови режими и редактор на нивата. С едно дума – истински DOOM!


DOOM 4 излиза на 13 май, Steam вече откри предварителните поръчки

© PCWorld България, pcworld

Ако сте сред нетърпеливите, вече можете да направите и предварителна поръчка за новата игра в Steam, стига да нямате нищо против нечовешката цена от 60 Евро. Дано новият шутър и ексклузивната за предплащането оферта в лицето на т.нар. Demon Multiplayer Pack си заслужават. Иначе няма спор, че поне на видео Doom 4 изглежда много яко.


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.