PlayStation 4 инвазията на World of Tanks започва на 19 януари

World of Tanks за PlayStation 4 ще донесе на геймърите всички достъпни до момента особености на платформата, а от разработчика обещават и други радости под формата на подобрена графика, както и ексклузивно съдържание, което ще бъде достъпно за ограничен период от време.

Конзолните геймъри, и по-точно онези от тях, които предпочитат PlayStation 4, само след броени дни ще имат възможност да се впуснат в реалистичните танкови битки, предлагани от популярния франчайз World of Tanks. Според официалното съобщение на компанията Wargaming, тази възможност ще се материализира на 19 януари и ще донесе на геймърите всички достъпни до момента особености на платформата. А от разработчика обещават и други радости под формата на подобрена графика, както и ексклузивно съдържание, което ще бъде достъпно за ограничен период от време.

Според Wargaming, функциите DUALSHOCK4, Share Play, PlayStation Vita Remote Play и оптимизираната система за управление ще дадат на притежателите на конзоли от Sony ново ниво на танкови битки. Освен това, в World of Tanks за PlayStation 4 ще има и платинен трофей, а магазинът PlayStation Store ще предложи общо четири пакета с премиално съдържание.


PlayStation 4 инвазията на World of Tanks започва на 19 януари

© PCWorld България, pcworld

Припомняме, също, че World of Tanks за PlayStation 4 ще бъде безплатна за притежателите на PS4 акаунт и няма да изисква наличие на абонамент за услугата PlayStation Plus. Членовете на PlayStation Plus клуба обаче ще получат достъп до специален премиален пакет, който включва ексклузивния лек танк Pz.Kpfw. II Ausf. J, тридневен премиум акаунт и отстъпка за различни артикули в магазина на играта.


PlayStation 4 инвазията на World of Tanks започва на 19 януари

© PCWorld България, pcworld

Всички потребители, които се включат в играта до 31 януари 2016 г. също ще получат подарък – американския  лек премиален танк T1E6-PS със специален камуфлаж (на последната снимка).

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.