Нова българска мобилна игра може да ни радва около Коледа

Безплатната мобилна игра Christmas Fools на пловдивското студио The Sixth Hammer може да ви радва по празниците със забавен коледен сюжет, весели анимации оригинални звукови ефекти и авторска музика. Enjoy!

Българските разработчици вече са доказали неведнъж умението си да правят интересни и забавни игри за всякакви платформи. Напоследък, разбира се, най-популярни са мобилните, така че доста от усилията са насочени именно към тях. А резултатите и в това отношение си ги бива, както доказва и една от най-новите мобилни игри “made in Bulgaria”, която се появи в Google Play преди около две-три седмици - Christmas Fools.

Както подсказва името, играта идва тъкмо навреме, тъй като е с изцяло коледна тематика, подходяща за деца на всякакви възрасти, а и за техните родители. Играта е доста забавна и с потенциал да носи много радостни минути около наближаващите зимни празници. В нея играчите се превъплъщават като самия Коледен дух, който трябва да впечатли дядо Коледа като помага на различни персонажи във всякакви смешни, нелепи и смущаващи ситуации.


Нова българска мобилна игра може да ни радва около Коледа

© PCWorld България, pcworld

Персонажите са общо 14 и се отключват с напредъка на играта, която е пълна с простички, но смешни анимации, също допринасящи немалко за създаването на подходящо коледно настроение.


Нова българска мобилна игра може да ни радва около Коледа

© PCWorld България, pcworld

Съществена роля в това отношение има и музиката, както и звуковите ефекти, които са авторски – създадени от малкото пловдивско студио за разработки на игри, сайтове и композиране на музика The Sixth Hammer.  Тяхната коледна игра Christmas Fools.е безплатна и може да се свали от Google Play, както и във версия за iOS от App Store.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.