Epic Games най-после обяви официално новата си MOBA игра Paragon

MOBA играта Paragon ще стане официално достъпна на PlayStation 4 и Windows РС платформи през 2016-а, като отвореният бета-тест ще стартира през лятото. Заявки за него вече се приемат на официалния сайт на играта.

През последния месец разработчиците на Epic Games редовно дразниха геймърската общност с оскъдни демонстрации на различни персонажи от своята нова игра, наречена Paragon. За щастие, от студиото най-после решиха да престанат с информирането в стил “на час по лъжичка” и през уикенда анонсираха официално въпросния гейм проект, разкривайки някои важни подробности за него.

Накратко, Paragon е игра в жанра MOBA, т.е. многопотребителска онлайн бойна арена, в която героите се управляват като в шутър от трето лице. В нея геймърите ще бъдат въвлечени в яростни битки, изпълнение с много екшън и важни стратегически избори. Характеристиките на игровите персонажи ще могат да се подобряват с карти, печелени по време на игра.

MOBA играта Paragon ще стане официално достъпна на PlayStation 4 и Windows РС платформи през 2016-а, като през пролетта за най-нетърпеливите ще има платен ранен достъп, а отвореният бета-тест ще стартира през лятото. Заявки за него вече се приемат на официалния сайт на играта.

Ако искате да разберете дали си заслужава, можете да прегледате анонсния трейлър и геймплей видео клиповете на играта.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.