Първи кадри от Paragon – новата игра на Epic Games

Освен името Paragon и фактът, че ще излезе по някое време през 2016-а, за новата игра не се знае почти нищо, тъй като Epic Games пазят в тайна дори жанра, към който тя се отнася. Все пак официалния сайт и първия видео тийзър, дават още няколко, макара и оскъдни, детайли.

Едва ли има почитател на екшън игрите и шутърите от първо лице, който да не е прекарал една значителна част от живота си в забавления с Unreal Tournament и Gears of War, отдавайки дължимото на техния създател – компанията Epic Games. Дали разработчиците крият още такива гейм “козове” в ръкавите си? Много е възможно, защото без много шум, фанфари и подробности  Epic Games представи своя нов игрови проект.

Той се нарича Paragon и … това, горе-долу, е всичко, което се знае за него, ако не се смята “щедрата” информация, че въпросната игра ще излезе по някое време през 2016 г.  Интересното е, че гейм проекта вече има дори собствен официален сайт, но и от него не може да се научи кой знае колко повече, защото там на практика няма никаква полезна информация. А разработчиците пазят в тайна дори жанра, към който се отнася играта Paragon.

Все пак, като се базираме на оскъдната информация от официалния сайт можем да предположим, че са предвидени няколко персонажа, носещи имена като Twinblast, Steel, Sparrow, Dekker и Grux. Как изглежда един от тях пък можем да научим от публикуваното първо “тоизър” видео (по-долу), в което е представен Twinblast. От Epic Games обещават всяка седмица до 3 декември да анонсират по такъв начин по един от героите.

По всичко личи, че всеки от персонажите в Paragon ще се отличава с оригинален набор от оборудване, оръжия и бойни способности. Конкретната конфигурация ще се определя от “фракцията”, избрана от играча, като наличните са озаглавени Glory, Pride, Fortune и Infamy. А най-нетърпеливите, които искат да изпробват играта, вече могат да подадат заявка за участие в бета-тестовете на Paragon на официалния сайт на проекта.

В заключение остана да припомним, че в момента Epic Games разработва също игрите Unreal Tournament и Fortnite, които ще излязат за РС.

още по темата

Fortnite достигна 200 милиона потребители

Заглавието е станало културен идиом - споменава се дори в сериали като Теория на Големия взрив (Big Bang Theory)
28.11.2018 / 02:06
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.