Call of Duty: Black Ops 3 ще може да се играе и отзад напред

Възможност за произволно превключване между главите в историята на Call of Duty: Black Ops 3 е дадена с цел удовлетворяване на потребностите на по-опитните геймъри, които искат да минават през играта по своему. Всъщност тази опция сигурно ще е полезна и за по-неопитните – в случай, че закъсат тежко на някое ниво.

Почитателите на екшън шуутърите със сигурност със сигурност вече са готови да посрещнат с ентусиазъм поредния гейм дебют в този жанр – излизането на Call of Duty: Black Ops 3 за PlayStation 4, Xbox One и PC, което ще се състои на 6 ноември. При това същата дата геймърите ще имат на разположение не само мултиплейър версията, но и до цялата сюжетна кампания на играта. Това, заедно с други интересни факти, става ясно от неотдавнашно интервю на режисьора на кампанията Джейсън Бландел пред специализирания портал Eurogamer

Един от най-интересните моменти по отношение на кампанията в Call of Duty: Black Ops 3 e, че тя ще може да се минава и отзад напред – започвайки със заключителната глава, както и в произволен ред. Разбира се, достъпен ще е и традиционния хронологичен ред от гледна точка на развитие на сюжета.

Според Бландел тази възможност за произволно превключване между главите е дадена с цел удовлетворяване на потребностите на по-опитните геймъри, които искат да минават през играта по своему. Всъщност тази опция сигурно ще е полезна и за по-неопитните – в случай, че закъсат тежко на някое ниво.


Call of Duty: Black Ops 3 ще може да се играе и отзад напред

© PCWorld България, pcworld

А закъсването може да се случи и на най-умелите стрeлци, закоравели във всякакви FPS игри, тъй като в Call of Duty: Black Ops 3 ще има и ново ниво на трудност, кръстено Realistic. На това ниво един точен изстрел – и сте мъртъв.

А колкото до сюжетната история и основният замисъл в играта, повече за тях можете да научите и лично от нейните създатели от Treyarch във видеото по-долу.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.