Танковете на Wargaming нападат и PlayStation 4

Wargaming обяви, че скоро ще излезе версия на мега-популярната игра World of Tanks и за гейм конзолата Sony PlayStation 4. Тя ще предложи нов формат за танкови битки благодарение на контролера DUALSHOCK 4 и на поддръжката за сензорно управление.

Напоследък човек и консерва да отвори, отвътре сигурно ще изскочат бойните машини от World of Tanks. Но за почитателите на бронираните битки това едва ли е лошо, а и растящата популярност на и8грата не е случайна. На фона на всичко това неслучайно след разработката на версии за РС, Xbox 360 и Xbox One компанията Wargaming анонсира също, че скоро ще излезе и World of Tanks за гейм конзолата Sony PlayStation 4.

World of Tanks за PlayStation 4 ще предложи на геймърите нов формат за танкови битки благодарение на контролера DUALSHOCK 4, който има подсветка и гласови функции, както и благодарение на поддръжката за сензорно управление, отбелязват разработчиците.


Танковете на Wargaming нападат и PlayStation 4

© PCWorld България, pcworld

Почитателите на конзолите ще могат да се радват и на интеграция с ключовите функции на платформата, включително Share Play и PlayStation Vita Remote Play, на оптимизирана за танковите битки система за управление и на един специален бонус – две нови карти, които ще бъдат достъпни за ограничено време.


Танковете на Wargaming нападат и PlayStation 4

© PCWorld България, pcworld

Играта World of Tanks за PlayStation 4 ще бъде достъпна безплатно за всички собственици на PlayStation Network акаунти, а абонатите на PS Plus ще могат да получат различни бонуси, включително безплатен премиум-танк с ексклузивен камуфлаж, три дни премиален акаунт и отстъпки за ценни предмети.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.