Шутърът LawBreakers на Клиф Блезински с първо геймплей видео

В анонсния трейлър на играта LawBreakers, известна по-рано под кодовото име Project Bluestreak, също има интересни детайли за мрежовия шутър на известния екс-разработчик на Epic Games Клиф Блезински.

Почитателите на екшън шутърите от първо лице и пословично известният екс-разработчик на Epic Games  Клиф Блезински (Cliff Bleszinski) вероятно очакват неговия free-to-play проект, за който се разбра в началото на тази година. Е, за тях миналата седмица със сигурност е била доста интересна, защото специалистът представи официално своята игра, известна по-рано под кодовото име Project Bluestreak – футуристичния мрежов шутър LawBreakers. Малко по-късно разработчикът пусна в Мрежата и първия геймплей клип, който можете да видите и сами по-долу, след като се запознаете накратко и с гейм сетинга.

Фабулата на LawBreakers представя Земята от далечното бъдеще през 2105 г., когато, в резултат на поредния неуспешен експеримент на човечеството и последвалите катаклизми, гравитацията на планетата се е променила завинаги. За да се приспособят към новите условия, хората са изобретили множество устройства, които помагат за справянето с увреденото земно притегляне – като се започна от баналните реактивни раници и се стигне до някои наиситна оригинални джаджи. Именно в тези условия ще се потопят и потребителите на LawBreakers, на чиито арени те ще се сражават в отбори от по петима, единият от които ще е на престъпниците, а другият – на “добрите”. Вижте как изглежда това:

Ако ви е харесало, можете да обърнете внимание и на анонсния трейлър на играта, където също има доста интересни неща:


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.