Видео на деня - вижте армията на джуджетата в Total War: Warhammer

Във видеото по-долу можете да се запознаете с елита на джуджешката армия в Total War: Warhammer, представен в лицето на дългобрадите, чуконосците и железотрошачите.

През последните тринадесетина години игрите от стратегическата поредица Total War си спечелиха много и верни фенове. Разбира се, нейните създатели ще направят всичко възможно, за да “капитализират” този успех и да спечелят нови почитатели, затова не е изненадващо, че вече работят и по следващото заглавие от серията - Total War: Warhammer. За да поддържат жив интереса към тази нова част, разработчиците на компанията SEGA и студиото The Creative Assembly редовно захранват своя видео-дневник, а в най-новата им публикация имаме възможност да се запознаем с три типа бойци от расата на джуджетата.

В случая създателите на играта показват някои анимации, модели и поведението на трите типа бойни единици, давайки и някои подробности за това как ще се сражават. Ако прегледате видео клипчето по-долу, ще можете да видите т.нар. дългобради, чуконосци и железотрошачи. 

Първите са най-уважаваните и опитни воини, за което свидетелства и дължината на брадите им. Последната би трябвало да предизвиква респект сред по-младите и не толкова умели в битките бойци. С не по-малка почит обаче се ползват и чуконосците, тъй като те са личната охрана на джуджешките владетели и заемат много високо положение в клановата йерархия. Именно тези опитни войници избират и самите лордове. Айрънбрейкърите пък са елитна войска от джуджета, винаги облечена в гръмко дрънчащи доспехи и обикновено намираща се в самия център на сраженията. Вижте за какво става въпрос:

Ако случайно сте пропуснали, ще припомним, че проектът Total War: Warhammer, както всички досегашни игри от серията съчетава походова стратегия и битки в реално време. Той се разработва ексклузивно за РС (Windows, OS X и Linux) и макар точната дата за неговия пазарен деб’т засега да не е зивестна, сигрно е че играта ще излезе през 2016 г. Редно е да отбележим също, че Total War: Warhammer ще е първата част от нова трилогия, а от The Creative Assembly обявиха, че играта ще се поддържа и от серия допълнения и разширения.

Още видео материали за новия проект, разбира се, можете да намерите и на канала на Total War в YouTube.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.