Fallout 4 за PS3 и Xbox 360 няма да има, отсякоха от Bethesda

Добрата новина е в това, че Fallout 4 ще върви гладко и няма да страда от принудителни ограничения за графиката, въведени само за да може тя да върви на по-старите конзоли.

Въпреки, че анонсът на играта Fallout 4 е факт от няколко дни насам, някои от важните факти около новата серия на пост-апокалипсиса останаха неясно – например на какви точно платформи ще излезе това заглавие. 

Сега обаче вече е ясно какво ще се случва в това отношение и докато за собствениците на PS3 и Xbox 360 новините са лоши, то за всички останали те определено са добри. Накратко, играта Fallout 4 няма да бъде достъпна за платформи, различни от РС и сегашното поколение конзоли и това ще бъде факт както сега, така и в бъдеще.

От студиото Bethesda обясняват това свое решение с достъпното количество памет в PS4 и Xbox One – благодарение на него съдържанието на помещенията в играта ще може да се зарежда още преди играчът да е влязъл в тях. Междувременно на другия край на картата (а светът на Fallout 4 обещава да бъде доста обширен) могат да се симулират някакви събития.


Fallout 4 за PS3 и Xbox 360 няма да има, отсякоха от Bethesda

© PCWorld България, pcworld

Къде е добрата новина? Е, тя е в това, че играта ще върви гладко и няма да страда от принудителни ограничения, особено от гледна точка на графиката, въведени само за да може тя да върви на по-старите конзоли.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.