Анонс на Fallout 4 с първи подробности и дебютен трейлър

Точната дата за пазарния дебют на разработваната от Bethesda Game Studios игра Fallout 4 засега не се споменава, но за сметка на това е известен списъкът с платформите, за които играта ще бъде достъпна: PC, PlayStation 4 и Xbox One.

Почитателите на гейм поредицата Fallout вероятно са очаквал-и с нетърпение вчерашния ден, когато привечер (българско време) се състоя анонсът на новия епизод от нея – Fallout 4. Съгласно обичая той беше придружен с дебютен трейлър (който можете да видите по-долу) и някои подробности за новата игра.

Преди всичко, потвърдиха се официално циркулиращите от доста време насам слухове, че мястото на действието в новия епизод ще бъде Бостън. Това става ясно и от самия клип, в който запознатите с този американски град могат да забележат площада Сколей (Scollay Square) и Капитолия на щата Масачузетс.


Анонс на Fallout 4 с първи подробности и дебютен трейлър

© PCWorld България, pcworld

Точната дата за пазарния дебют на Fallout 4 засега не е обявена, но за сметка на това е известен списъкът с платформите, за които играта ще бъде достъпна: PC, PlayStation 4 и Xbox One. С разработката на играта се занимава Bethesda Game Studios, а режисьор на Fallout 4 ще бъде Тод Хауърд (Todd Howard), който е и титулярен лидер на разработките на почти всички игри от сериите The Elder Scrolls като се зпаочне с Morrowind (но без TES Online, която е правена от екипа на ZeniMax Online Studios) 


Анонс на Fallout 4 с първи подробности и дебютен трейлър

© PCWorld България, pcworld

Освен това на официалния сайт на Fallout 4 вече се приемат предварителни поръчки за играта, макар че България за момента не е сред страните, откъдето такива могат да бъдат направени. Затова пък можем поне да се запознаем с обложката на дисковете, чието оформление доста напомня това на оригиналната Fallout.

Fallout 4

Според представители на компанията, дебютният видео трейлър Fallout 4 е бил направен на енджина на Fallout 4. Горе-долу това е и всичко съществено, което от  Bethesdа пожелаха да разкрият на този етап. Очевидно компанията не иска да разкрива наведнж всичките си карти, така че да чакаме с нетърпение и официалната фирмена пресконференция, която ще се състои по време на изложението E3 2015.

Въпросното мероприятие е насрочено за 19:00 ч. на 14 юни (5 ч. сутринта на 15 юни българско време) и ще се предава на живо в каналите на издателството в YouTube и в Twitch. Ако сте осъмнали пред компютъра, спокойно можете да го изгледате преди лягане. А сега най-после можете да изгледате и дебютния трейлър на Fallout 4.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.