Зрелищен римейк ще прероди легендарната игра Need for Speed

Electronic Arts обяви “нова ера” за Need for Speed с обещанието за тотална преработка на легендарното гейм заглавие. Римейкът ще излезе тази есен във версии за PC, Xbox One и PlayStation 4, а подробности за него се очакват на 15 юни.

Need for Speed е заглавие, което няма нужда от представяне на феновете на състезателните игри след повече от десетилетие популярност и няколко “продължения” на автомобилните гонки. Сега обаче от компанията Electronic Arts обещават не просто продължение, а “завръщане към корените” с тотална преработка на оригинала, която според студиото ще отбележи “нова ера” за Need for Speed.

Новата игра ще се нарича просто Need for Speed и ще излезе за PC, Xbox One и PlayStation 4 платформи през тази есен. Засега от EA не дават много подробности, като предлагат само няколко скрийншота и кратък видео “тийзър”, който можете да видите по-долу. Повече информация от компанията обещават да дадат на 15 юни, по време на изложението E3 2015.


Зрелищен римейк ще прероди легендарната игра  Need for Speed

© PCWorld България, pcworld

Разработчиците обещават също завладяващ сюжет, мултиплейър режим, обширен отворен свят за изследване под формата на голям град (да живее NFS: Undeground!), дълбоки възможности за персонализация и всички останали дреболии, характерни за най-успешните представители на поредицата Need for Speed.


Зрелищен римейк ще прероди легендарната игра  Need for Speed

© PCWorld България, pcworld

И като стана дума за разработчици, тук е момента да отбележим, че новата-стара игра се прави от студиото Ghost Games, което стои зад една от не особено удачните части на серията - Need for Speed: Rivals. Разбира се, това не означава, че феновете не могат да се надяват на най-доброто.


Зрелищен римейк ще прероди легендарната игра  Need for Speed

© PCWorld България, pcworld

А сега вижте и обещания тийзър:

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.