Първи кадри от новия free-to-play шутър на Клиф Блезински

От публикуваното първо видео от пре-алфа версията на играта Bluestreak изглежда, че обещанията за богата вселена ще бъдат изпълнение, макар и да остава впечатлението, че отново гледаме Unreal Tournament.

В гейм индустрията името Клиф Блезински (Cliff Bleszinski) е почти пословично известно не само сред разработчиците от Epic Games, а и сред самите геймъри, тъй като е в основата на вселените в редица култови игри като Unreal Toyrnament, Gears of War, Bulletstorm и много други. Логичен е и интересът към всеки негов проект, а благодарение на разсекретените първи кадри от последния такъв.

Става въпрос за първата разработката на основаната от специалиста компания Boss Key Productions, която в момента създава нов free-to-play шутър, наречен Bluestreak. Въпросната игра, която в момента е на пре-алфа етап на разработка, ще бъде аренен шутър, дейсвтието в който се развива във възстановяващ се пост-апокалиптичен свят. Въпреки, показаните на видеото атрибути, които сме свикнали да свързваме с Япоания, на клипа всъшност е показана представата на авторите за Големия каньон приблизително на век в бъдещето.

В изявите си по-рано Блазински обещаваше, че създаваната на базата на Unreal Engine 4.игра Bluestreak ще има не само увлекателна механика, но и богата вселена. Показаното видео загатва, че това обещание вероятно ще бъде изпълнено, въпреки че остава и впечатлението, че отново гледаме Unreal Tournament. Впрочем, вижте сами.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.