NAKAMA се включва в шоуто на финалите на Game Ninja

Очаквайте косплей ревю, конкурс за селфи с косплейър и fanart конкурс!

Господарите на косплея в България - Клуб NAKAMA (НАКАМА) - ще се присъединят към финалите на Game Ninja 2015 на 7 март в Зала 3 на НДК. Така посетителите ще могат да се насладят не само на битките между най-добрите български геймъри, но и на косплей конкурс на сцената на събитието, на игра за най-добро селфи с косплейър и на fanart конкурс, и всички ще са с награди!

Косплейърите ще са в Зала 3 на НДК още от самото начало на финалите и ще останат до края, за да направят изживяването още по-незабравимо!

Косплей конкурс

Няма как NAKAMA да са в залата и да няма такъв конкурс!

В него ще може да се участва както с вече показвани, така и с нови костюми на персонаж от компютърна или конзолна игра.

Записването се извършва предварително до 5 март, като се пратят имена на участника, персонажът и играта, от която е той, на contact@nakama-bg.com.

Участниците трябва да са облечени и готови с костюмите си до 12:00 ч. на 7 март. Могат да дойдат облечени с костюмите си или да се преоблекат на място в предоставената съблекалня.

Преди и след ревюто участниците ще могат да се разхождат с костюмите си свободно.

Ревюто на сцената ще бъде с обща музика и фон, но, ако някой има желание за по-дълго, различно представяне или сценка, трябва да го опише в имейла си и да изпрати необходимите видео/аудио материали.

Оценяването ще бъде в 3 категории - Мъжки персонаж, Женски персонаж и Best of show.

Наградите ще бъдат компютърна периферия CM Storm и Plantronics.

Селфи с косплейър

През целия ден всички посетители ще могат да се снимат с косплейърите в залата. Всеки, който сподели публично във Facebook своята снимка с косплейър с хаштаг #GameNinja, ще участва в конкурса Селфи с косплейър!

Важно е снимките да са публични и да имат хаштаг #GameNinja, защото това ще бъде единственият начин да ги видим. А трябва да ги видим, защото ще има и печеливши!

Най-добрите селфита ще бъдат избрани от жури и обявени по време на паузата между финалите по CS:GO и League of Legends, която се очаква да бъде от 15:30 до 16:30. За да си получат наградите, ще трябва да са в зала. Ако някой отсъства - ще обявим друг победител.

Посетителят с най-доброто селфи ще получи геймърска дънна платка ASRock Fatal1ty Z97 Killer! Ще има и още награди!

Fanart конкурс

По време на събитието NAKAMA ще организират и конкурс за най-добри фенски рисунки, който също ще е целодневен!

В Зала 3 ще има маси, на които всеки желаещ ще може да дойде и да покаже на какво е способен върху лист хартия с размер А3, като условието е да си избере тема - Counter Strike: Global Offensive, Dota 2 или League of Legends.

Завършените и надписани рисунки ще се събират на щанда на NAKAMA, а най-добрите ще бъдат избрани от жури и обявени в късния следобед.

Рисунките след това ще останат за организаторите и ще бъдат качени на Facebook страницата на Game Ninja.

Материалите ще бъдат предоставени от организаторите на събитието и NAKAMA.

Достъпът до финалите е с билети

И не забравяйте - достъпът до финалите на Game Ninja 2015 е с билети. Цената на един билет е само 5 лв, а с него ще имате шанса да изживеете най-голямото специализирано гейминг събитие в България! При това не само да гледате, но и да участвате в игри с много страхотни награди и да гледате и да се снимате с най-яките косплейъри!

Билет може да бъде закупен както онлайн през сайта на Ticketpro, така и от множеството търговски обекти из цялата страна, в които има партньорски каси на Ticketpro.

Всички билети, закупени преди 7 март, автоматично ще участват в томбола със страхотни награди, която ще се разиграе на финалите!

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.