World of Tanks Blitz скоро ще вкара танковете и в смартфоните

Започват закритите бета-тестове на мобилния ММО екшън World of Tanks Blitz, където за разлика от настолните и конзолни версии сраженията ще са във формат 7 срещу 7 човека.

След като World of Tanks превзе успешно голяма част от настолните бойни станции на почитателите на ММО игрите, а през февруари осъществи успешна инвазия и в света на конзолите със своята Xbox 360 версия, скоро танковите сражения ще се пренесат и на таблетите и смартфоните. Това ще стане с мобилната версия на играта, наречена World of Tanks Blitz, която според Wargaming от вчера е в етап на бета-тестове.

От съобщението на студиото става ясно, че бета-тестовете на World of Tanks Blitz са закрити, но ако желаете да се включите в тях, можете да изпробвате шанса си като се регистрирате на сайта на играта и попълните кратка анкета.


World of Tanks Blitz скоро ще вкара танковете и в смартфоните

© PCWorld България, pcworld

Важно е да се отбележи, че на първия етап от тестовете World of Tanks Blitz ще бъде достъпна само за таблети Apple iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad mini и iPad mini 2. На по-късен етап, компанията планира да осигури поддръжка и за смартфони, работещи под управлението на iOS и Android.


World of Tanks Blitz скоро ще вкара танковете и в смартфоните

© PCWorld България, pcworld

Една от особеностите на мобилната World of Tanks Blitz е, че за разлика от настолните и конзолни версии, сраженията в нея ще се провеждат във формат 7 срещу 7 човека. Иначе в рамките на закрития бета тест за играчите ще бъдат достъпни общо сто бронирани машини, в това число самоходни противотанкови оръдия, както и леки, средни и тежки танкове от арсенала на САЩ, Германия и СССР. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.