12 февруари е датата за дебют на World of Tanks за Xbox 360

World of Tanks: Xbox 360 Edition ще запази най-добрите черти на оригиналната ММО игра за РС, като въведе обновено управление на танковете и нов потребителски интерфейс, оптимизирани за геймпад.

Няколко дни след като стана ясно, че версията на World of Tanks за Xbox 360 ще е готова за пускане в началото на февруари, разработчиците от Wargaming официално обявиха датата за излизането на ММО-играта World of Tanks: Xbox 360 Edition. А според съобщението на компанията, конзолната версия на популярния ММО екшън, чийто издател за Xbox 360 ще бъде Microsoft, ще стане достъпна за даунлоуд на 12 февруари 2014 г.

Припомняме, че тестовете на закритата бета версия на конзолната World of Tanks започна още в началото на 2013 г., а след изложението E3 2013 започнаха и откритите бета-тествове, които бяха приключени на 28 януари. От 31 януари финалната версия на Xbox 360 версията на играта е достъпна за бета-тестверите в рамките на програмата за ранен достъп, а от 12 февруари всички абонати с Xbox Live Gold акаунти ще могат да си свалят безплатно World of Tanks: Xbox 360 Edition чрез услугата на Microsoft. За собствениците на обикновени Xbox Live регистрации ще бъде достъпна 7-дневна пробна версия.


12 февруари е датата за дебют на World of Tanks за Xbox 360

© PCWorld България, pcworld

World of Tanks: Xbox 360 Edition ще запази най-добрите черти на оригиналната ММО игра за РС, като в същото време ще въведе обновено управление на танковете и нов потребителски интерфейс, оптимизирани за геймпад.. В същото време в играта ще бъдат реализирани Xbox Live достижения, , информират още разработчиците. Срещу допълнително заплащане потребителите ще могат да се сдобиват с редки модели бойна техника, специфични муниции и консумативи, а също и премиум акаунт, който ще позволи ускорено развитие.


12 февруари е датата за дебют на World of Tanks за Xbox 360

© PCWorld България, pcworld

Според официалната информация, дебютната версия на World of Tanks: Xbox 360 Edition идва с общо 100 танка на три нации: САЩ, Германия и Великобритания. Както при РС версията на играта, разширяването на машинния парк, както и добавянето на танкове от други нации ще стане с последващи обновления. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.