Боен клуб обогатява геймплея на BGMafia

Бойният клуб е мултиплейър анимиран режим, в който играчите се сблъскват на обща арена, а българските разработчици на гангстерската онлайн игра обещават BGMafia скоро да има и още интересни оптимизации.

Ако харесвате филми и истории за гангстери и се чудите как изглежда живота на тези лоши момчета и как се издигат в йерархията на мафията от дъното до самия връх, най-вероятно ще харесате и българската безплатна браузърна ММО игра BGMafia. Всъщност много е вероятно вече да познавате това интересно заглавие, което се подвизава в българското Интернет пространство вече 7 години, а всъщност и сред над 4 000 000 потребители от цял свят, защото е преведена на 23 езика и зарибява изключително лесно, понеже не изисква инсталация - нужна е само регистрация и играта започва.

Шансовете на BGMafia да стане още по-популярна също не са малки, тъй като разработчиците от студиото Big Mage, непрекъснато обогатяват геймплея. Най-прясното нововъведение, за което съобщават е например, т.нар, боен клуб - мултиплейър анимиран режим, в който играчите се сблъскват на обща арена, използвайки разнообразни възможности да контролират героя си и да влияят на останалите чрез различни опции в реално време.


Боен клуб обогатява геймплея на BGMafia

© PCWorld България, pcworld

Следващата оптимизация пък предвижда развитие на бандите в играта. Според разработчиците, битките при тях ще се развиват на анимирана арена в реално време, като играчите ще могат да влияят един на друг по време на битката. Ъпгрейдът на бандите пък ще включва сграда на бандата и завладяване на територии.

В случай, че все още не сте запознати с BGMafia, ето и кратко резюме на основната идея:

Като нов гангстер започваш играта от нулата - ти си престъпник, който току що излиза от затвора, разполагаш със съвсем малко пари, но с необятни възможности пред себе си. Като новоизлюпен гангстер получаваш контрола върху улица, на която правиш първите си крачки в престъпния свят, нападайки всеки, който срещнеш и извършвайки дребни престъпления. След като събереш достатъчно опит и увереност и достигнеш нужното ниво, имаш възможност да атакуваш други гангстери и да печелиш още повече опит, пари, респект и специални карти и предмети. По този начин ти се изкачваш нагоре в класациите и така всеки те забелязва и започва да се съобразява с теб. За да имаш предимство в битките, можеш да се оборудваш с различни предмети, които повишават твоя шанс за победа. Предмети като оръжие, кола и куче играят роля при всяка битка. Трупайки опит, ти вдигаш своето ниво, като с всяко следващо ти получаваш възможност да развиваш своите умения, като имаш избор на кои умения да наблегнеш.


Боен клуб обогатява геймплея на BGMafia

© PCWorld България, pcworld

Важно е да следиш показателите за живот, енергия, риск и токсикация, ако не искаш да попаднеш в болницата или в затвора, където да прекараш няколко часа без да можеш да играеш. С хода на играта можеш да строиш сгради на твоята улица, продукцията от които да продаваш и да печелиш пари. Малко по малко ти развиваш своята империя и се превръщаш в милионер. Играта е колкото гангстерска, толкова и икономическа - с малко повече нюх, предприемчивост и известна доза риск човек би могъл да печели добре от сделки с други гангстери на черния пазар.

Важен източник на доходи са рекетите - носят ежедневен стабилен доход. Можеш да рекетираш обекти, които не са рекетирани досега, както и да отнемаш рекети от други играчи и да печелиш нови територии.Можеш да играеш сам или да сформираш банда. По този начин ще има кой да ти пази гърба и да ти помага в борбата за надмощие.


Боен клуб обогатява геймплея на BGMafia

© PCWorld България, pcworld

За почитателите на забавленията и хазарта, играта предлага възможност за игра във виртуално казино, където могат да се практикуват Блек Джек и Рулетка. А и покрай забавлението можеш да спечелиш някой и друг долар. Всъщност в BG Mafia печалбите съвсем не са само виртуални, защото освен интересен геймплей, играта има и много награди - като се започне от по-дребни и се стигне до PSP, PlayStation 3 и iPad 4 устройства. Награди получават и активните потребители, които просто се забавляват в играта.

Разбира се, важно е да не се забравя, че това е само игра и най-важно е забавлението. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.