Шести персонаж ще се присъедини към Borderlands 2 през май

Психо-бандит, наречен Krieg, ще обогати геймплея на Borderlands 2 в нов DLC пакет, малко след като към играта бъдат добавени и други подобрения.

Подобно на своя предшественик играта Borderlands 2 се радва на завиден интерес сред геймърите, а разработчиците от Gearbox Software гледат да поддържат този интерес с редовни добавки към съдържанието на играта. През последните дни компанията загатна, че готви още един герой за екшъна, а вчера разкри малко повече подробности за въпросния персонаж - психо-бандит, наречен Krieg – който ще се присъедини в търсенето на съкровища към останалите герои: Siren, Gunzerker, Commando, Assassin и Mechromancer дамата, дошла с последното DLC.

Според изданието AGB, новият персонаж (избягал от недрата на Пандора неуспешен експеримент) е играч от melee тип, който обаче има и възможности за атака на дистанция. Основното му оръжие е моторизирана брадва, с която прави противниците си на конфети посредством главното умение, наречено Buzz Axe Rampage, докато многобройните му психотични "аз" на Krieg го правят изключително опасен във всякакви ситуации и му дават възможност за разнообразно развитие в процеса на игра.

Новият персонаж обаче няма да е единственото подобрение в Borderlands 2, което предстои, пише още онлайн източникът, Освен това Gearbox се готви да вдигне лимита на нивата, до които могат да се развиват героите, и да въведе още един режим за игра, наречен Ultimate Vault Hunter. Освен това от студиото обещават още едно, четвърто разширение на историята през юни, когато ще се появи, по думите на компанията, "най-големият DLC пакет, върху който студиото е работило досега".

Новият Psycho Bandit клас в лицето на Krieg обаче ще се появи в отделен DLC пкает през май, който ще струва 10 евро. Останалите споменати подобрения за Borderlands 2 компанията обещава да направи достъпни в началото на април за всички платформи, т.е. PC, PS3 и Xbox 360. 


Шести персонаж ще се присъедини към Borderlands 2 през май

© PCWorld България, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.