Ще има отворена бета за новата “Medal of Honor”

Отворените мултиплейър бета тестове за следващото издание на култовата игра Medal of Honor ще бъдат достъпни за почитателите на FPS жанра от 4 до 7 октомври.

Започва набиране на PC геймъри, които да се включат в отворените мултиплейър бета тестове на Medal of Honor, информират от гейм дистрибутора Пулсар. Отворената бета версия ще бъде достъпна от 4 октомври до 7 октомври (когато достъпът до нея ще бъде прекратен) и ще даде възможност на играчите да изпробват мултиплейър режима на Medal of Honor преди появата на пълната игра на 12 октомври.За това ограничено време PC геймърите от целия свят са поканени да тестват две различни карти и два напрегнати мултиплейър екшън режима. PC играчите могат да влязат в отворената мултиплейър бета през официалния сайт на играта.


 


Ще има отворена бета за новата “Medal of Honor”

© PCWorld България, pcworld

 

Отворената мултиплейър бета на Medal of Honor включва две нови карти, вдъхновени от реално съществуващи места – базата „Кунар" и планините Шахикот в Афганистан. Базата „Кунар" се играе в мултиплейър режима Sector Control, в който две страни се борят за установяване на контрол върху тактически сектори по картата. Планините Шахикот са достъпни в тактическия, базиран върху цели режим Combat Mission, в който играчите се сражават в серия от мисии, за да победят вражеския отбор. Двата режима хвърлят два тима от по 12 играчи (общо 24 души) един срещу друг с тактически екшън и персонализация на оръжията, която генерира стотици комбинации, гласи още официалната информация. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.