Ubisoft прави комикси по Assassin’s Creed

Ubisoft обяви, че в момента се подготвя мини-поредица комикси Assassin’s Creed, която ще бъде издадена тази есен. Разработена от номинираните за Eisner Award и носители на наградата Shuster художници Камерън Стеюърт (Batman & Robin, Seaguy and Catwoman) и Карл Кершъл (Superman and The Flash), комикс мини-поредицата Assassin’s Creed ще бъде показана по време на специална презентация в рамките на изложението Comic-Con International: San Diego.

 


Модерирана от водещия на G4TV Морган Уеб, презентацията “Assassin’s Creed: Behind and Beyond the Brotherhood” ще съдържа подробности за новата комикс поредица и за предстоящата видео игра Assassin’s Creed Brotherhood.  Сред гост-участниците ще бъдат и художниците Стюърт и Кершъл, както и сценаристът на Assassin’s Creed Brotherhood Джефри Джохалем. Наскоро Стюърт и Кершъл посетиха Санкт Петербург във връзка с предстоящия проект. Тяхната опознавателна визита, както и тийзър видеото, ще намекнат на феновете къде ще се развива действието на новата комикс поредица. На презентацията на Comic-Con ще бъдат разкрити и допълнителни подробности.
Новата комикс поредица е част от инициативата UbiWorkshop на Ubisoft Montreal, която обхваща редица от проектите на студиото, свързани с интелектуалната собственост на Ubisoft извън видео игрите, като комиксите например.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.