Какви игри крие в ръкавите Electronic Arts?

Редица дългоочаквани заглавия ще бъдат представени по време на предстоящото изложение Electronic Entertainment Expo (E3).
Electronic Arts разкри заглавията на игрите, които ще бъдат представени от компанията на изложението Electronic Entertainment Expo (E3), което ще се проведе в Los Angeles Convention Center (LACC) между 15 и 17 юни. Тази година в списъка са включени мултиплатформени игри от всички жанрове, включително напрегнати рейсинги и шуутъри за заклети геймъри, игри за верните почитатели на спорта и достъпни заглавия за мобилни телефони, както и такива, предназначени за цялото семейство.


Според официалната информация, тази година брифингът за медиите ще включва новини и демонстрации на големите заглавия на EA като Medal of Honor, Need for Speed, Dead Space 2, EA SPORTS Active 2 и The Sims 3 за конзоли; новото заглавие EA SPORTS MMA и продукция на EA Partners, Crytek и Epic. Брифингът ще може да бъде гледан от всички на живо на адрес www.ea.com/e3 в 1:00 часа (българско време) на 14 юни (понеделник).
Според главния изпълнителен директор на ЕА Джон Шапер, ще има за всекиго по нещо - както за "обикновени", така и за закоравели геймъри/
Ето и списъкът на заглавията, които ще бъдат представени от ЕА по време на изложението:

 

· Bulletstorm
· Crysis 2
· Dead Space 2
· EA SPORTS Active 2
· EA SPORTS MMA
· FIFA 11
· Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 The Videogame
· HASBRO FAMILY GAME NIGHT 3
· ФiPad
· Madden NFL 11
· Medal of HonorTM
· MONOPOLY Streets
· MySims SkyHeroesTM
· NBA ELITE 11
· NBA JAM
· NHL11
· NHL SLAPSHOT
· RISK: Factions
· The Sims 3 за конзоли
· The Sims 3 Ambitions
· Spare Parts
· Tiger Woods PGA TOUR 11

 

Повече за тях може да се научи и от официалната уеб страница.


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.