GIGABYTE организира онлайн състезание за най-големите си фенове

По време на съревнованието GIGABTYE Motherboard’s #1 Biggest Fan, което се провежда във Facebook, като награди ще бъдат раздадени 10 дънни платки и пътуване до Тайпе за овърклок шампионата GO OC 2010.
От GIGABYTE съобщават за старта на поредното състезание на компанията. Този път то е наречено GIGABYTE Motherboards #1 Biggest Fan и се провежда във Facebook "в знак на признателност към всички почитатели на дънните платки на GIGABYE по света".

В рамките на инициативата производителят ще дава като награда по една дънна платка всяка седмица в периода 17 май - 31 юли. Всичко, което трябва да направите, за да се включите в томболата за наградите е да посетите GIGABYTE Motherboard Tech Column секцията във Facebook и да отговорите на обновявания всяка седмица въпрос в дискусионния модул, след което ще бъдете добавени автоматично към седмичния списък с участници. Според компанията, победителите ще бъдат избирани на случаен принцип от всички, които са отговорили на въпроса за съответната седмица.

 


Ще има и една голяма награда за "най-големия фен" на дънните платки на GIGABYTE и тя ще е пътешествие в Тайван. Ако искате да я спечелите ще трябва освен да отговорите на всички седмични въпроси, също така да коментирате във форума, да качвате снимки или видео и изобщо да правите всичко, за което се сетите, за да убедите журито на GIGABYTE, че именно вие сте най-отявленият почитател на motherboard продуктите на компанията.
През август GIGABYTE ще обяви във Facebook кой според компанията се е проявил като неин най-голям фен (след съответното гласуване от страна на персонала на фирмата). Победителят ще получи "златен билет" до Тайпе, Тайван, за пътешествие в края на септември и посещение на тазгодишното издание на открития шампионат по овърклок GO OC (GIGABYTE Open Overclocking Championship). Наградният пакет ще включва самолетните билети до Тайпе, 4 дни и 3 нощи настаняване в хотел, храна, билети до събитието и за туристически обиколки около и заедно с овърклокърите.
За да научите повече и да се включите за участие в състезанието, можете да посетите GIGABYTE Motherboard Tech Column секцията във Facebook, както и главната страница на събитието и форумната част със седмичните въпроси.
В заключение ето и списъка с десетте дънни платки, които GIGABYTE ще раздаде като награди до края на юли:

 

1 GA-890GPA-UD3H
1 GA-890FXA-UD5
2 GA-P55A-UD7
2 GA-H55N-USB3
1 GA-X58A-UD3R
1 GA-X58A-UD5
1 GA-X58A-UD7
1 GA-X58A-UD9


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.