Още едно предизвикателство от GIGABYTE

То отново е несочено към любителите на графичния овърклок и идва под формата на онлайн състезание, наречено “OC Guru is You”, като победителите ще имат възможност да спечелят $2200.
Водещият производител, популярен главно със своите дъна и видеокарти, обяви старта на поредното глобално онлайн състезание за овърклок на графични карти. С него компанията ознаменува скорошния анонс на видеокартите си от т.нар.


Победителите с най-високи резултати от теста 3DMark Vantage и с най-високи постигнати GPU честоти ще получат $1500 кеш и нова Radeon HD 5870 Super Overclock Series видеокарта, базирана на технологията Ultra Durable VGA+ и с висококачествени компоненти, специално подбрани по системата GPU Gauntlet Sorting с оглед на постигането на максимална производителност, ефективност, надеждност и качество на продукта.
Като израз на благодарността си за доброто отношение от страна на геймърската общност GIGABYTE ще разиграе и томбола за всички участници, като късметлията ще получи "уникална" видеокарта от серията Silent на компанията (модела GV-R575SL-1GI).
Според официалната информация, конкурсът ще се проведе от 1 до 30 април, а единственото изискване към участниците е при овърклока да се използват само HD 5870 видеокарти и дънни платки на GIGABYTE.
Повече подробности за правилата, наградите и условията на състезанието, можете да намерите на официалния HWBOT сайт, който ще бъде подкрепян с допълнителна информация също от страниците на компанията във Facebook и Twitter.

и
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.